BedrijfsUitje.nl - Succesvolle uitjes, slim geregeld

Tips om snel een leuk bedrijfsuitje te organiseren

1. Wat is het doel?
 Wat is het doel, alleen plezier? Of wil je het uitje combineren met een training, kick off/vergadering, relatie-event of zijn partners en kinderen van je collegas uit voor het bedrijfsuitje
 Heb je leuke uitjes gevonden, bewaar deze dan en vraag in 1 keer info op. Wij adviseren om info op te vragen over circa twee a drie uitjes, hierdoor is er altijd wel een programma dat beschikbaar is op jouw gewenste datum.
 
 4. Boek de diverse onderdelen van je programma
 Kijk of het programma volledig is, wil je eerder of later beginnen? Extra catering? Maak een duidelijke afspraak, neem de algemene voorwaarden door en bevestig de afspraken bij voorkeur schriftelijk.
 
 5. Regel vervoer
 Hoe gaat iedereen naar het bedrijfsuitje? Eigen auto? Carpoolen? Trein of bus? Inventariseer en kijk of je iets kunt combineren. Wil je van een bus gebruik maken vraag dan een busofferte aan via Bedrijfsuitje.nl
 
 6. Deelnemers uitnodigen
 Dit is vaak het leukste onderdeel van een bedrijfsuitje organiseren. Hoe krijg je iedereen enthousiast voor het programma? maak een mooie uitnodiging, mail deze en hang 'm aan de wand. Ga vervolgens efficient te werk met je deelnemersadministratie zoals het verwerken van de inschrijvingen, wie rijdt met wie mee, dieetwensen, doorgeven van wijzigingen in het programma, extra aan- of afmeldingen, mobiele nummers van de deelnemers etc.
 
 7. Zorg voor up-to-date info
 Neem een paar dagen vooraf nog even contact op met de uitjesaanbieder om de laatste wijzigingen t.a.v. aantal deelnemers, dieetwensen, programma voorkeuren etc. door te nemen.
 
 8. Stuur een dag van tevoren een email of sms
 Mail, whatsapp of sms de deelnemers een dag van tevoren. Behalve dat je zo nog essentiele zaken kan melden krijgt iedereen zo vaak nog meer zin in het uitje. Geef je mobiele nummer door voor het geval dat men jou lastminute nog iets wil doorgeven.
 
 9. Tijdens je bedrijfsuitje
 Maak duidelijk bij wie men moet zijn voor eventuele vragen en zorg ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Maak foto`s of een filmpje. En belangrijk: spreek personen erop aan als zij onverantwoord met bepaalde zaken omgaan en verbind hier consequenties aan.
 
 10. Evalueer
 Pfff, alles zit er op, althans bijna. Mail na afloop een korte enquete* en informeer wat iedereen van het uitje heeft gevonden en of er nog tips zijn. Wellicht ook een goede gelegenheid foto's naar een bestand te uploaden en te delen. En geef je recensie over het uitje door op Bedrijfsuitje.nl zodat andere bedrijven dit ook bij hun keuze kunnen betrekken. Mocht zich een klacht voordoen over het uitje, meld dit ook aan Bedrijfsuitje.nl
 Zo blijven wij de beste uitjes presenteren.
 
 Volgend uitje?
 
 Volgend jaar of wellicht eerder een bedrijfsuitje? Als het organiseren je goed bevalt kun je ook eens denken aan 'tussendoor' uitjes of een uitje in combinatie met een vrijdagmiddagborrel. Op Bedrijfsuitje.nl tref je meer dan 1000 uitjes, keus volop!
 
 * Voorbeeldvragen voor de enquete:
 1. Wat vond je van:
 a. De activiteiten?
 b. De begeleiding
 c. De catering
 d. Het vervoer van en naar het uitje
 e. De organisatie vanuit het bedrijf
 2. Zou je vaker een uitje met je collega’s willen hebben?
 3. Heb je nog tips aan de organisatie?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?

Uitje toegevoegd aan de selectie!
Bekijk hier je volledige selectie
Suggesties